Wat gebeurt er als ik een proefaccount aanvraag?

Single post featured image

Je zoekt een oplossing voor onoverzichtelijke Excelplanningen en verloflijsten. Je komt terecht bij Werktijden; de oplossing voor deze problemen. Vervolgens kan je dit 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen. Hoe gaat deze periode in zijn werk? Wat kan je van ons verwachten? We leggen het voor je uit!

Geen kleine lettertjes

Allereerst is belangrijk om te weten dat de eerste weken écht geheel gratis zijn. Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren en je zit nergens aan vast. Alleen als je een abonnement afsluit voer je je betaalgegevens in.

proefperiode

14 dagen proefperiode

Het begint met een account. Rechts bovenin op iedere webpagina staat een knop met probeer gratis. Deze knop brengt je naar een pagina waar je je gegevens invult. Je vult je naam, e-mail en bedrijfsnaam in waarna je een mail ontvangt. Via deze mail stel je een wachtwoord in voor je account.

In de mail staat de knop ‘Direct aan de slag’, deze knop brengt je naar het werktijden platform. Door hierop te klikken zet je de eerste stap naar een makkelijke manier van plannen, urenregistratie en verlofregistratie.

De modules

Vervolgens krijg je de modulekeuze. De modules doen kortgezegd het volgende:

– Werktijden: met deze module maak en verzend je werkroosters.
– Uren: hier registreren medewerkers achteraf, de daadwerkelijk gewerkte uren die een manager beoordeelt. Als je deze module uitschakelt haalt het systeem de gewerkte uren uit het rooster.
– Verlof: hier zie je wie afwezig is, dienen medewerkers verlofaanvragen in, hou je verzuim bij en vind je verlofsaldo’s.
– Evenementen: is er een evenement zoals een bruiloft? Dan gebruik je de evenementen module. Je nodigt eenvoudig werknemers uit om te werken en communiceert eventuele details.

Werktijden is gemaakt om aan te sluiten op jouw behoeften. Daarom is het mogelijk om modules in/uit te schakelen. Zo gebruik je enkel wat voor jou belangrijk is.

Afdelingen

Na de modules specificeer je de afdelingen binnen het bedrijf. In een restaurant heb je bijvoorbeeld een keuken, bar en bediening. Afdelingen voeg je ook later gemakkelijk toe.

Medewerkers

Als laatste voeg je medewerkers toe. Hierbij voeg je ook een e-mailadres toe. Dit is belangrijk om medewerkers uit te nodigen voor hun persoonlijke account. Dit is echter geen verplichting. Zo test je in alle rust, zonder dat medewerkers dit weten, of het systeem aan je wensen voldoet.

Klokken

Werktijden biedt de mogelijkheid om werktijden van medewerkers te klokken. Dit kan op twee manieren: via een fysieke terminal of via de app. Tijdens de proefperiode is het direct mogelijk om het klokken via de app te testen. Medewerkers starten hun dienst met één druk op de knop.

Het is tevens mogelijk om te klokken op basis van een locatie. Wil je dat medewerkers enkel in kunnen klokken als ze op het kantoor zijn? Dan stel je dit in via de instellingen. Ook dit kan je gratis uitproberen in de proefperiode. Wil je dit testen? Laat het ons weten. Dan activeren we dit voor je!

inklokken

Aan de slag!

Je bent nu klaar om werktijden te gebruiken. Ongetwijfeld zijn enkele dingen nog onduidelijk en ben je druk aan het zoeken. We helpen graag met het opzetten van je Werktijden account. Zo hebben we een helpcenter met alle informatie duidelijk uitgeschreven. Hiernaast is het mogelijk om direct vragen te stellen in de chatbox rechts onderin je scherm. We staan klaar om je te helpen!

Uiteindelijk is het vooral een kwestie van doen. Je ervaart het systeem door er gebruik van te maken. Begin eraan en ervaar het gemak!

Vanuit werktijden zoeken we tijdens de proefperiode ook enkele keren contact. We zijn benieuwd hoe Werktijden bevalt en of je hulp nodig hebt. Wees dus niet verrast door een gemiste oproep.

Geen kosten tijdens proefperiode, ook niet voor ondersteuning

De proefperiode en de ondersteuning tijdens deze periode werktijden zijn geheel gratis. Op het moment dat de proefperiode start zijn betaalgegevens onnodig. Je betaalt als je het abonnement verlengt en doorzet naar de betaalde versie.

Het gebruik van werktijden is een overstap waarbij je een langdurige samenwerking aangaat. We willen dat je ervaart hoe het systeem is. Niet dat je alleen maar moet zoeken naar een functie. Daarom helpen we graag met de opzet van het systeem.

Werktijden is overigens maandelijks opzegbaar. We gaan van een langdurige samenwerking uit, maar je zit nergens aan vast.

planning app horeca

Wat gebeurt er met de gegevens nadat de proefperiode over is?

Ga je door met Werktijden? Fantastisch! Dan blijven de gegevens uiteraard bewaard, ook als je niet direct het abonnement verlengt. Alle toegevoegde medewerkers, roosters, overeenkomsten, verlofaanvragen, uren en evenementen blijven staan. Zo kan je gelijk aan de slag wanneer je verlengt.

Wanneer je stopt met Werktijden dan verwijderen we de gegevens en heffen we het account op. Hiermee garanderen we de privacy van je account en je gegevens.

Hebben medewerkers gelijk toegang werktijden in de proefperiode?

De proef periode is erop gericht om een volledige indruk te krijgen van Werktijden. Het systeem draait om je personeel en daarom kan iedereen binnen het bedrijf gebruik maken van werktijden. Ook in de proefperiode. Werknemers toevoegen, inplannen en een persoonlijk account voor medewerkers is allemaal mogelijk. Weet echter dat je niet gelijk al deze functies hoeft te gebruiken, als je liever rustig aan doet.

Probeer het nu

De proefperiode wacht op je! Ervaar nu het gemak van Werktijden voor 14 dagen en zie wat Werktijden voor jou doet.

Probeer gratis: https://app.werktijden.nl/aanmelden

Start nu

Probeer nu 14 dagen gratis

Direct opzegbaar. Stopt automatisch.

Probeer Gratis