Wat onze tevreden klanten zeggen

Wij delen graag de klantervaringen over onze personeelsplanning, tijdregistratie en verlofregistratie.

Maakt al sinds 2012 gebruik van Werktijden.nl

Wat een verademing! Ik zag altijd op tegen het klusje de werkroosters te maken. Ook slopen er nog wel eens wat foutjes in de handgeschreven roosters. Sinds ik Werktijden.nl gebruik is er rust en overzicht gekomen wat betreft de werkroosters. Echt een aanrader, zeer gebruiksvriendelijk en bovendien betaalbaar.

Ruud Buijsman
Eigenaar Bruna Stede Broec
Werktijden.nl
4.9
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Lava DoskyLava Dosky
12:59 02 May 24
Fantastisch programma! efficiënt en gebruiksvriendelijk.
We maken al geruime tijd met veel tevredenheid gebruik van Werktijden voor onze personeelsplanning. De software biedt een heldere interface en is daardoor eenvoudig in gebruik. Bij eventuele vragen of problemen biedt de helpdesk directe ondersteuning, en indien nodig kunnen zij zelfs op afstand meekijken om assistentie te verlenen. Dankzij de gebruiksvriendelijke app hebben onze medewerkers altijd inzicht in hun werktijden en verlofsaldi. Ik beveel Werktijden van harte aan voor iedere organisatie die de overstap wil maken van traditionele naar moderne personeelsplanning.
Nannet SchoutenNannet Schouten
11:44 27 Mar 24
Heel fijne service maar het programma vind ik nog best ingewikkeld ! Dikke 5 sterren voor de service hoor maar -1 voor het programma
RickRick
17:58 18 Feb 24
Wij maken inmiddels al jaren met veel plezier gebruik van de urenregistratie.
Nick StaalNick Staal
04:10 17 Dec 23
Super snelle antwoord op onze vragen. Goede ondersteuning.
Bianca SlotboomBianca Slotboom
10:05 24 Nov 23
Werktijden.nl heeft een heel fijn en makkelijk planningsprogramma. Goede en snelle service, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou dit zeker aanraden :).
Perry PPerry P
11:27 01 Aug 23
Wij werken nu bijna een half jaar samen met Werktijden.nl, kan ze bij iedereen aanbevelen. we zijn van een volledige papieren rooster naar online gegaan, we hadden dit veel eerder moeten doen. Snelle/Goede service en altijd vriendelijk!
js_loader
Start Nu

Probeer 14 dagen gratis

Direct opzegbaar. Stopt automatisch.

Probeer Gratis