Urenregistratie en personeelsplanning app

Eenmaal live met onze software, is onze mobiele app gratis te downloaden voor zowel medewerkers als managers.

urenregistratie-app

De rooster app voor zowel de manager als medewerker

Het is altijd handig om overal toegang te hebben tot het rooster. Werktijden.nl biedt niet alleen software aan die op desktop beschikbaar is, maar heeft ook een rooster app. Hiermee kan de medewerker zelf zijn of haar beschikbaarheid opgeven, vakantie aanvragen en thuis alvast het rooster bekijken. Vanuit de rooster app kan het rooster geïntegreerd worden in jouw eigen agenda.

Inzicht in de planning

Met de rooster app van Werktijden.nl heeft iedere medewerker altijd zicht op de planning. In de app is te zien welke medewerker op welk moment aan het werk is. Indien gewenst kan hierbij onderscheid gemaakt worden tussen verschillende afdelingen.

Wanneer er een rooster gemaakt wordt voor een evenement, zoals een feest, kan hier een speciale planning voor gemaakt worden binnen de app. Bespreek alle details voor het evenement met de betrokken medewerkers binnen de app, zodat iedereen goed voorbereid bij het evenement aankomt.

Beschikbaarheid in de rooster app

Hoe meer medewerkers er samenwerken binnen een bedrijf, hoe ingewikkelder de puzzel van het maken van een rooster wordt.

Met de rooster app van Werktijden.nl kunnen medewerkers zelf hun beschikbaarheid per week, dag of uur doorgeven. Zo kunnen zij bijspringen wanneer dit nodig is, maar kunnen ze ook eenvoudig aangeven wanneer ze bijvoorbeeld tijdens een tentamenweek minder willen werken.

Als manager of roosterbeheerder krijg je direct een melding wanneer de medewerker zijn of haar beschikbaarheid heeft aangepast in de rooster app.

Verlof aanvragen

Vakantieplannen kunnen op uiteenlopende momenten ontstaan. Het is dan vervelend om te wachten tot je weer op je werk bent om deze vakantie aan te vragen. Ook als manager is het prettig om roosteraanvragen op een plek te verzamelen, om ze op een vast moment te beoordelen.

Met de rooster app van Werktijden.nl kunnen medewerkers ook ’s avonds of in het weekend hun vakantieaanvraag indienen. De manager krijgt hier een melding van en kan deze op een later moment goedkeuren of afkeuren. Zodra de aanvraag is beoordeeld krijgt de medewerker hier een melding van.

Rooster app voor iOS en Andriod

De urenregistratie app is door iedere medewerker en manager te downloaden. De app is beschikbaar voor iOS en Android zodat iedere medewerker met een smartphone altijd en overal toegang heeft tot de rooster app. Wanneer de medewerker bij Werktijden.nl is aangemeld kan hij of zij de app downloaden en inloggen met de eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Start Nu

Probeer nu 14 dagen gratis

Wil je zelf eens zien hoe de rooster  en urenregistratie app van Werktijden.nl voor uw bedrijf kan werken?
Maak dan nu 14 dagen gratis gebruik van alle functies van de app.

Probeer Gratis