Urenregistratie app

Download onze urenregistratie app en ontdek het gemak van online uren registreren en plannen.

urenregistratie-app

Registreer werkuren met een app

Het registeren van werkuren via een app is eenvoudig en overzichtelijk. Zowel de werkgever als werknemer weet tot op de minuut de werktijden en kunnen daarnaar handelen. Bijvoorbeeld extra beloningen voor overwerk of juist meer werk bij minuren. Een urenregistratie app is vaak onderdeel van een algehele planning app. Op deze pagina leer je meer over de mogelijkheden daarvan.

Urenregistratie app voor personeel

De werkuren van personeel bijhouden zonder app is een lastig karwei. Sterker nog: veel werkgevers weten niet precies hoeveel uren hun personeel werkt. Dat is niet per definitie problematisch, maar voor het algehele overzicht kan het fijn zijn om dat wél structureel te weten. Je kan ervoor kiezen om het zelf bij te houden, een manager die taak te geven of het personeel zelf hun uren bij te laten houden. In alle drie de gevallen zit je met fors administratief werk. Daarom is een urenregistratie app een goede uitkomst.

De app – waar zowel personeel als managers – inloggen, bevat een eenvoudig systeem waar werknemers zelf hun uren bijhouden. In combinatie met de app werkt Werktijden.nl met een prikkloksysteem. Bij aankomst klokt de werknemer in en wanneer hij stopt, klokt hij uit. Hoeveel uur er gewerkt is wordt direct doorgevoerd in het systeem. Zowel de werknemer als manager weet zo exact hoeveel uur er gewerkt is. Kloppen de werkuren niet met de planning of is er vergeten in te klokken? Dan krijgt de manager direct een pushmelding. Een fraudevrij en overzichtelijk systeem dus om de urenregistratie van personeel te regelen.

Urenregistratie app voor Android en Apple

De urenregistratie app van Werktijden.nl werkt zowel op Apple als Adroid smartphones. Uiteraard log je ook eenvoudig via je computer in. De urenregistratie kan dus op allerlei manieren worden bijgehouden en ingezien. Naast van het bijhouden en berekenen van de uren dient de app onder andere voor het maken van roosters en bijhouden van verlof en verzuim. Aangezien al deze zaken van personeelsadministratie in elkaars verlengde liggen, is een app die met deze aspecten rekening houdt geen overbodige luxe.

Een urenregistratie app zorgt voor overzicht binnen de organisatie. Een omschakeling naar een app zal enigszins aanpassing vergen van personeel, maar eenmaal gewend werkt het eenvoudig en snel. Automatisering van urenregistratie en planning is voor elk bedrijf een forse tijdswinst en investering in de toekomst.

Multifunctionele app

De app van Werktijden.nl beperkt zich niet met alleen een urenregistratiefunctie, maar biedt tal van mogelijkheden. Je kunt er eenvoudig roosters mee maken op basis van de opgegeven beschikbaarheid van personeel. Managers hebben direct overzicht in de beschikbaarheid en verlof van hun team. Is er iemand ziek? Dan krijgt personeel dat eventueel de dienst zou kunnen overnemen een melding. Met andere woorden: de app automatiseert én organiseert zo veel mogelijk, zodat managers dat niet meer hoeven te doen. De app van Werktijkden biedt rust aan zowel werkgever als werknemer. Iedereen weet immers waar hij of zij aan toe is en er is minder grote kans op miscommunicatie.

Gratis urenregistratie app

De urenregistratie app van Werktijden.nl is 14 dagen gratis te gebruiken. Je kunt alle functionaliteiten testen en dagelijks om advies en uitleg vragen. Je kunt wanneer je wil opzeggen en het account wordt niet automatisch verlengd. Voor zowel kleine bedrijven, mkb en grote bedrijven biedt de app van Werktijden.nl uitkomst. Benieuwd naar wat bedrijven van de app vinden? Bekijk dan onze klantcases om een goed beeld van de waarde van de app te krijgen.

Start Nu

Probeer nu 14 dagen gratis

Maak 14 dagen gratis gebruik van alle functies van de app.

Probeer Gratis