Waarom kiezen voor Werktijden?

Single post featured image

Werktijden focust op processen vergemakkelijken. Aan twee kanten; voor de werkgever én werknemer. Hoe dat precies werkt en wat Werktijden.nl voor jouw bedrijf oplevert, lees je in deze blog.

Kostenbesparing

Allereerste bespaar je met Werktijden een hoop kosten. Je houdt uren nauwkeurig bij waardoor je niet teveel betaalt aan je medewerkers. Tevens bespaar je geld, omdat je minder fouten maakt en minder handelingen hebt omtrent het bijhouden van uren.

Tijdsbesparing

Automatisering zorgt voor tijdsbesparing. Het systeem stuurt automatisch het rooster naar de medewerkers. Verlofoverzichten staan automatisch goed na een nieuwe verlofaanvraag. Vakantie-uren zijn in één oogopslag zichtbaar. De noodzaak van urenbriefjes, excelsheets en vrijaanvragen via de mail verdwijnen.

Verminderde administratie

Naast tijdsbesparing zorgt Werktijden voor minder administratie. De mogelijkheid om werktijden met een salarisverwerker te koppelen zorgt ervoor dat alles digitaal gebeurt. Van het moment dat je uren roostert totdat je medewerker loon krijgt.

Minder kans op fouten

Mensen maken fouten. Met Werktijden verdwijnen menselijke handelingen, en daarmee fouten. Bij sommige klanten leverden medewerkers elke dag urenbriefjes in. Hierna typte iemand deze over en verwerkte deze briefjes tot een kloppend geheel. Al deze handelingen doet Werktijden automatisch, zonder fouten.

Overzicht

Alles omtrent uren, verlof en roosters staat binnen Werktijden op één plek. Dit zorgt voor overzicht. Als je werkt met een online salaris pakket stuur je het overzicht vanuit werktijden eenvoudig door. Daardoor is je salarisadministratie met enkele drukken op de knop geregeld.        

Wat voegt Werktijden toe voor de medewerker?

Eenvoudig verlof aanvragen

Als medewerker vraag je eenvoudig vakantie aan. Het systeem weergeeft beschikbare verlofuren en hoeveel je met een aanvraag opneemt. Dit voorkomt discussies en schept duidelijkheid. Na een digitale goedkeuring staat het verlof direct in het rooster.

werktijden1

Duidelijkheid over werktijden

Met Werktijden zien medewerkers gemakkelijk de planning; op de telefoon en de computer. Door het rooster te synchroniseren met de agenda zijn meldingen voor een dienst begint ook mogelijk. Hierdoor vergeet niemand een dienst.

Werkrooster inzien

Medewerkers zien zowel het eigen rooster als het afdelingsrooster. Zo weten ze direct met wie ze werken en of er eventuele bijzonderheden zijn.

Beschikbaarheid opgeven

Medewerkers kunnen wekelijks een beschikbaarheid opgeven. Hiermee  geven ze duidelijk aan wanneer ze wel én niet beschikbaar zijn. Verjaardag van een oma? Dan geven ze dat makkelijk aan!

Inzicht in plus- en min uren

Via dit overzicht zien medewerkers hoeveel uren ze in de plus of min staan. Wederom schept dit duidelijkheid. Eventuele plusuren zet je gemakkelijk om naar tijd-voor-tijd of betaal je uit.

Documenten toevoegen

Op de persoonlijke pagina voeg je eenvoudig documenten toe. Zo heeft een medewerker altijd toegang tot contracten, officiële waarschuwingen, huisregels etc. Alle belangrijke info staat bij elkaar.

Ervaar Werktijden gratis

Ervaar nu 14 dagen gratis het voordeel van de bovenstaande functies. Werktijden biedt een proefperiode van 2 weken waarin je, zonder je betaalgegevens in te voeren, alle functies uit kan proberen. Zo ervaar je het gemak van urenregistratie, verlofregistratie en roosterspanning!

 

Start nu

Probeer nu 14 dagen gratis

Direct opzegbaar. Stopt automatisch.

Probeer Gratis