Urenregistratie

Online urenregistratie van begin tot eind via je mobiel, tablet of computer.

Urenregistratie

Het bijhouden van de gewerkte uren is voor veel managers een tijdrovende klus.

Iedere maand de gewerkte uren controleren voor iedere medewerker kan erg veel tijd kosten. Met de urenregistratie van werktijden.nl kunnen medewerkers zelf hun gewerkte uren bijhouden. Het systeem voor urenregistratie is een aanvulling op de personeelsplanning en verlofregistratie. Met Werktijden.nl bent u minder tijd kwijt aan urenregistratie, waardoor u uw tijd aan andere zaken kunt besteden.

Prikklok voor tijdregistratie

Om medewerkers eenvoudig te laten inklokken kan gebruik gemaakt worden van een prikklok van Datafox. De tijdregistratie terminal van Duitse makelij is het moderne alternatief voor de ouderwetse prikklok. De medewerker kan met behulp van een magnetische badge in- en uitklokken.

De gewerkte uren worden in de urenregistratie app opgenomen. Wanneer de medewerker vergeet in- of uit te klokken kan de manager hier een melding van krijgen.

Datafox
Datafox EVO 3.5

In- en uitklokken

De medewerkers kunnen eenvoudig via de app of een prikklok inklokken en uitklokken. Zo wordt bijgehouden welke uren de medewerker daadwerkelijk heeft gewerkt. Wanneer de medewerker eerder naar huis is gegaan, of juist heeft overgewerkt, wordt dit in de urenregistratie aangepast. Wanneer de gewerkte uren afwijken van de ingeplande uren kan de manager hier een melding van krijgen. Zo houdt u als manager grip op de gewerkte uren van uw medewerkers.

Actieve signalering
Actieve signalering

Wijken de uren van de ingeplande werktijden af of vergeet een medewerker in- of uit te klokkken? Dit is direct in het urenoverzicht inzichtelijk en mocht u dit wensen dan kunt u hiervan ook op de hoogte worden gebracht.

Pauzes
Pauzes

Medewerkers kunnen zelf hun pauzes registreren. Wanneer zij bijvoorbeeld een half uur lunchpauze nemen wordt dit halve uur automatisch in mindering gebracht op de gewerkte uren. Zo worden alleen de uren geregistreerd waarop de medewerker daadwerkelijk aan het werk was.

Meerdere locaties

Het is mogelijk om binnen de urenregistratie verschillende locaties of afdelingen als verschillende kostenposten in te stellen. Wanneer een medewerker op een andere locatie aan het werk is kunnen zijn uren op deze locatie doorbelast worden. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat het overzichtelijk blijft hoeveel uren er op iedere locatie zijn ingezet.

Uren exporteren

De uren die in Werktijden.nl worden bijgehouden kunnen direct vanuit de urenregistratie worden geëxporteerd naar een Excel bestand of een salarispakket. Er is daardoor geen extra handeling nodig om de betreffende medewerkers uit te betalen op basis van de gewerkte uren.

Overal inzichtelijk

Het systeem voor urenregistratie door Werktijden.nl is simpel en eenduidig, maar compleet om de gewerkte uren van uw medewerkers duidelijk in kaart te brengen. Met behulp van de online software en de app is het mogelijk om overal inzicht te hebben in de urenregistratie.

Eerst zien, dan geloven?

Probeer nu

Maak dan 14 dagen gratis gebruik van alle functionaliteiten van de urenregistratie van Werktijden.nl.

Werktijden.nl werkt samen met de marktleiders op het gebied van salarisadministratie.

Cobra
Nmbrs
Twinfield
Probeer nu
14 dagen gratis