Een werkrooster maken online met de tool van Werktijden.nl

Een werkrooster maken kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Zeker wanneer medewerkers op verschillende tijden werken en er ook rekening gehouden dient te worden met de arbeidstijdenwet.

Maar er zijn tools en trucs die kunnen helpen bij het maken van een werkrooster; Zo kan een werkrooster gemaakt worden in Google spreadsheets of Excel. Het nadeel van deze tools? Het kan rommelig worden wanneer een bedrijf groeit in personeel en projecten.

Toe aan de volgende stap op het gebied van personeelsadministratie? Wij helpen graag! Hieronder vertellen we meer over hoe onze tool kan bijdragen aan het vereenvoudigen van het maken van een werkrooster.

Onze roostersoftware

Met de tool van Werktijden.nl is het puzzelen met papieren roosters of schema’s in Excel voorbij. Onze roostersoftware behoudt het overzicht, waardoor fouten worden voorkomen en iedere dag de bezetting weer compleet en kloppend is.

In onze tool kunnen verschillende afdelingen worden aangemaakt, waardoor er een effectieve combinatie van personeel kan worden ingepland. Daarnaast houdt onze tool rekening met de minimale en maximale contracturen van medewerkers, wat het samenstellen van een rooster nog makkelijker maakt.

 

Onze tool creëert overzicht in wanneer medewerkers beschikbaar zijn. Dit is niet alleen handig voor de werkgever, maar ook werknemers hebben hier profijt van. Zij kunnen hun beschikbaarheid eenvoudig zelf doorgeven via onze app.

Daarnaast kunnen zij aan de hand van de app ook onderling werktijden ruilen. Ons systeem registreert alle wijzigingen in het werkrooster automatisch. Ook kunnen zij met behulp van de app eenvoudig vrije dagen aanvragen.

Graag laten we zien over welke mogelijkheden onze tool beschikt

Liever direct een kijkje nemen in onze tool?

Probeer daarom nu 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend onze tool uit en neem de tijd om alle functies in onze tool te ontdekken.

Probeer Gratis