Personeelsplanning maken?

Uw personeelsplanning maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Binnen enkele minuten heeft u het rooster gereed.

Bekijk video Personeelsplanning
Standaard diensten
Standaard diensten

Diensten kunt u voorzien van een standaardtijd en kleur. Op deze manier bespaart u niet alleen veel tijd, maar heeft u ook meer overzicht.

Diensten herhalen
Diensten herhalen

Indien een medewerker elke week dezelfde werktijden heeft, dan hoeft deze niet iedere week opnieuw te worden ingepland. Tevens is het mogelijk om een einddatum in te stellen.

Openstaande diensten
Openstaande diensten

Medewerker ziek en u zoekt vervanging? Maak een openstaande dienst aan welke medewerkers direct kunnen overnemen zonder iedere medewerker een voor een op te bellen.

Pauzes berekenen
Pauzes berekenen

Pauzes kunnen automatisch worden berekend op basis van de door de wet vastgestelde werktijden.

Breng medewerkers op de hoogte

Mobiel

Wilt u een medewerker op het laatste moment nog op de hoogte brengen van zijn of haar werktijd, dan kan dit door middel van een push notificatie of een SMS bericht.

E-mail

Zodra de personeelsplanning gereed is kunt u deze per e-mail versturen naar alle medewerkers. Ook is het mogelijk om de medewerker per dienst op de hoogte te brengen.

Beschikbaarheid medewerkers

Medewerkers kunnen zelf per week aangeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig een personeelsplanning maken zonder dit steeds bij de medewerker na te vragen.

Medewerkers weten exact wanneer en hoeveel uur zij moeten werken.

Werktijden ruilen

Medewerkers kunnen onderling werktijden ruilen. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op het rooster en u ontvangt eventueel een verzoek om de wissel goed- of af te keuren.

Toeslagen

Voor het werken op onregelmatige tijden bijvoorbeeld 's avonds, 's nachts of in het weekend is het mogelijk om een variabele toeslag in te stellen.

Rapporteer en stuur bij

Met één druk op de knop heeft u beschikking tot rapportages die voor uw organisatie relevant zijn. Zo heeft u direct inzicht in de personeelskosten en kunt u bijsturen waar nodig is.

Bruna
Specsavers
The Phone House
Intertoys
Primera
Probeer nu
14 dagen gratis