Alle 7 koppelingen met Werktijden op een rijtje

Single post featured image

Gemak dient de mens, dat begrijpen we. Daarom zijn we trots op de partnerbedrijven waarmee we koppelen. Door onze systemen te koppelen zorgen we er samen voor dat jullie nóg meer gemak ervaren. Met een paar drukken op de knop staan bijvoorbeeld alle overuren direct in het salarissysteem. Tegelijkertijd voorkom je zo fouten. Hieronder lees je wat de koppeling doet, wat de voordelen zijn en met welke bedrijven we een koppeling bieden.

Wat doen de koppelingen?

Wat de koppelingen doen is eigenlijk heel simpel: gewerkte uren doorzetten. Met een druk op de knop zet je alle gewerkte uren door naar de salarissoftware. Hierbij maken we een onderscheid tussen werknemers met een vast aantal uur en medewerkers met een nulurencontract.

Overuren vaste medewerkers doorzetten

Medewerkers met een vast aantal uur krijgen altijd een vast bedrag uitgekeerd via de salarissoftware. Daarom verwerken we voor hen alleen de overuren. Hierbij stel je per medewerker in of je de overuren uitbetaalt of omzet naar tijd-voor-tijd. Kies je voor uitbetalen? Dan staan de overuren direct in het salarissysteem. Kies je voor tijd-voor-tijd? Dan telt Werktijden iedere maand de overuren automatisch op bij het tijd-voor-tijd saldo.

Alle uren medewerkers met nulurencontract doorzetten

Voor medewerkers met een nul-uren contract zetten we álle uren door naar het salarissysteem. Deze medewerkers krijgen immers geen vast maandbedrag en het salaris is afhankelijk van het aantal uren dat een medewerker werkt.

Toeslagen registreren

Werkt jouw bedrijf met toeslagen? Dat is geen probleem. In Werktijden registreer je toeslaguren gemakkelijk doormiddel van uurcodes. Deze uurcodes koppel je met de uurcodes in het salarispakket. Het salarispakket weet hoeveel toeslag het moet betalen voor bepaalde uurcodes, en Werktijden geeft het aantal gewerkte uren per uurcode door.  Zo betaalt het systeem ook de toeslagen correct uit aan een medewerker.

Automatische gegevensoverdracht

Als je een nieuw account aanmaakt binnen je salarispakket, maakt de koppeling automatisch een nieuwe medewerker aan binnen Werktijden. Er is ook direct een koppeling tussen de twee accounts. Zo hoef je dat niet handmatig te doen. Daarnaastt haalt Werktijden direct een aantal basisgegevens uit het account van het salarispakket. Het systeem haalt de volgende gegevens uit het salarispakket:

– naam
– e-mailaadres
– telefoonnummer
– datum in dienst (en eventueel einde contract)
– overeenkomst (zonder uren)

Alle 7 koppelingen met Werktijden op een rijtje

We doen er alles aan om zo veel mogelijk systeemkoppelingen met onze software te maken. Zo maken we het voor alle partijen makkelijker. Tot op heden werken we samen met:

Visma – Nmbrs

visma

Nmbrs biedt een HR- en salarissysteem. De softwareapplicatie zorgt ervoor dat HR-professionals tijd besteden daar waar het nodig is. Minder tijd kwijt aan administratie, meer tijd voor de medewerkers.

Nmbrs biedt de volgende functies:

HR:
-Declaraties
-Digitaal ondertekenen
-HR-workflows
– Recruitment

Salaris:
-Direct betalen
– Interactieve loonstrook
– Jaarwisseling wizard
– Run controle
– Salaris workflow

Met kantoren in Amsterdam, Stockholm en Lissabon zijn ze een serieuze speler en binden ze ruim 100.000 bedrijven aan zich. Als onderdeel van het Visma concern zijn ze een welbekende naam en bouwen ze sinds 2008 aan de toekomst van HR- en salarisverwerking.

Loket

loket

De complete HR- en salarisadministratie in één gebruiksvriendelijke app. Dat is Loket. Loket zorgt ervoor dat jij de focus hebt op je medewerkers, en niet op de processen. Van compleet digitale salarisadministratie en personeelsdossiers onderhouden tot het onboarden van nieuwe medewerkers en eenvoudig verlof bijhouden.

Loket biedt de volgende functies:

Salaris:

-Online loonstroken
-Salarischecker
-Signalenfunctie voor belangrijke momenten
-Cao’s verwerkt in de salarisverwerking

HR:

-Declaraties
-Documentatie: alle documenten op één plek!
-Verlof-saldi bijhouden
-Werknemersloket: efficiënte communicatie tussen medewerkers

Loket is onderdeel van de Van Spaendonck Groep, welke al sinds 1919 bestaat. Sinds 15 jaar werken ze met loket.nl aan online HR- en salariszaken voor het MKB en hebben ze hier de marktleiderspositie in veroverd.

Exact

exact

Exact is de boekhoudsoftware van ondernemend Nederland. Deze softwareorganisatie integreert verschillende soorten software, waaronder een boekhoudprogramma en CRM. Dit zorgt voor een realtime inzicht in financieel beheer en relatiebeheer. Exact biedt de volgende functies:

-Online boekhouden
-Salarisadministratie
-HR processen

Exact biedt hiernaast nog vele andere functies aan. Ga naar hun website voor het volledige aanbod van producten.

Exact focust op het automatiseren van bedrijfsprocessen van kleine en middelgrote bedrijven. Met ondertussen 2.050 medewerkers, werken ze sinds 1984 om accountants en bedrijven op weg te helpen. Hierbij focussen ze op Nederland, België en Duitsland, en gebruiken ondertussen 675.000 bedrijven een oplossing van Exact. Vanuit Werktijden bieden we ook een koppeling met HR & salarisgemak van Software Gemak. Deze software is onderdeel van het Exact-concern.

SD Worx

sd-worx

SD Worx (vroeger Cobra), focust zich op salaris- en personeelszaken. HR en salaris verwerk je gemakkelijk via de software van dit bedrijf. Wat biedt SD Worx?

HR & organisatie software
-HR-dienstverlening
-HR-software
-HR analytics & data
-HR-consultancy
-Arbeidsjuridisch & fiscaal advies

Salaris & beloning
-Verloning uitbesteden
-Payroll software
-Flexibel verlonen
-Advies over fiscale wet- en regelgeving

SD Worx heeft ruim 75 jaar ervaring in HR en payroll services. Hiermee verzekeren ze jou van een service vol ervaring. Met een team van 350 HR-, salaris- en recruitmentprofessionals helpen ze iedere dag duizenden bedrijven met HR en verloning. SD Worx is een bedrijf met internationale ervaring! Ze opereren in 150+ landen.

Ook sportief timmert SD Worx hard aan de weg. Team SD Worx is een vrouwenwielerteam en boekt vele overwinningen, waaronder de Tour de France van 2023. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Connexie

connexie

Connexie neemt payrollwerk uit handen. Door de juridische kant van het werkgeverschap over te nemen zorgen ze dat jij kosten bespaart en je op je core business focust. Dit zorgt voor tevreden werknemers en kostenbesparingen. Payrolling houdt in dat Connexie alle juridische zaken uit handen neemt. Ze betalen medewerkers uit, zorgen dat contracten op orde zijn, regelen arbeidsongeschiktheid en kennen alle mogelijke regelgevingen.

Met ruim 1.000 bedrijven die 20.000 werknemers in dienst hebben bij Connexie, zijn ze een gerenommeerde payroll-partner voor werkend Nederland. Dit bedrijf uit Tilburg gelooft in transparantie, een persoonlijke aanpak en open communicatie. Duidelijke afspraken en kleine lettertjes kom je bij hen niet tegen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Employes

employes-salarisadministratie

Met Employes regel je op een makkelijke en moderne manier je salaris- en HR administratie. Hiermee bespaar je tijd en creeër je overzicht. Je hebt de salarisverwerking in eigen hand en kan eenvoudig gegevens invoeren en bekijken. Hierna is het doen van een verloning een fluitje van een cent. Employes biedt de volgende functies

-Salarisadministratie
-HR
-Verlof & verzuim
-Declaraties
-Koppelingen

Employes is opgericht door Marius van den Oever & Rob Kroezen. Ze hebben Employes zo opgericht zodat je zelf je HR & salarisadministratie kan doen. Met veertien enthousiaste professionals zorgen ze dat jij laagdrempelig je loonadministratie, en HR-zaken afhandelt. Ze zijn ontstaan vanuit een bestaand salarisadministratie-bedrijf waardoor alle kennis in huis is.

De belangrijkste waarden binnen Employes zijn:

-Eenvoud
-Betrouwbaarheid
-Innovatie

AFAS

afas-software

Met de software van AFAS vereenvoudig je de verloning van je bedrijf. Met de HRM & payroll software doe je eenvoudig zelf de salarisadministratie, zodat je dit niet uit hoeft te besteden. De HRM & payroll software van AFAS biedt de volgende functies:

-Automatisch een online loonstrook naar je medewerkers
-Meer dan 200 cao’s geïntegreerd in de software
-Integratie met HRM-systemen
-Automatische controles op de loonadministratie
-Declaraties

AFAS software is een Nederlands familiebedrijf. Vanuit Leusden ontwikkelen ze sinds 1996 software voor de zakelijke markt. Ze ontwikkelen dan ook niet enkel een payroll-oplossing. Hiernaast bieden ze de volgende oplossingen aan: ERP, CRM, financieel, ordermanagement, workflowmanagement. Tevens bieden ze ook consultancy aan.

In totaal krijgen 3,2 miljoen nederlanders hun loonstrook via de software van AFAS. Hiermee zijn ze een van de grootste softwarebedrijven van Nederland.

De voordelen van een koppeling?

Een systeemkoppeling met de software van Werktijden scheelt je vooral een hoop tijd, omdat je zo veel mogelijk automatiseert. Hierbij de belangrijkste voordelen op een rijtje:

Tijdsbesparing. Omdat je met een paar drukken op de knop alle uren doorzet, bespaar je iedere maand (of week) een hoop tijd. Deze tijd besteed je vervolgens op de plekken waar het écht belangrijk is.

Voorkom fouten. Zonder de koppeling moet je iedere salarisperiode handmatig de uren doorzetten naar je salarissysteem. De kans dat je hierbij een typefout maakt is groot. Doormiddel van de koppeling verdwijnt de mogelijkheid op fouten tijdens het doorzetten van de uren. Zo hoef je achteraf ook geen correcties te doen op iemand zijn/haar salaris.

Extra controle. Voor je de uren doorzet, krijg je altijd een overzicht van de uren die je doorzet. Deze extra controle zorgt ervoor dat je niet zomaar uren doorzet en jij zeker weet dat je de juiste uren uitbetaalt.

✅Professionaliteit. Nieuwe medewerkers hebben direct een account voor het salarissysteem en Werktijden. Zo krijgen ze toegang tot belangrijke systemen. Hiermee heet je ze een warm welkom en straal je tevens professionaliteit uit.

Samenvatting

Werktijden.nl werkt samen met andere softwarebedrijven aan de hand van systeemkoppelingen. Dit verneenvoudigt de gehele salaris- en personeelsadministratie en bespaart enorm veel tijd, moeite en kosten. In totaal zijn er zeven systeemkoppelingen, met:  AFAS, Employes, Connexie, SD Worx, Exact, Loket en Nmbrs. Bij vragen over koppelingen of eventuele samenwerkingen, neem contact op via info@werktijden.nl of bel direct naar 0880550550.

Start nu

Probeer nu 14 dagen gratis

Direct opzegbaar. Stopt automatisch.

Probeer Gratis