Eenvoudig inzicht met behulp van aanwezigheidssoftware

Graag een rooster willen samenstellen, maar geen overzicht hebben over wie er wanneer beschikbaar is? Het kan erg veel tijd kosten om aan iedereen zijn of haar beschikbare uren te moeten vragen, vervolgens te wachten op antwoord en daarna het echte puzzel- en denkwerk te moeten verrichten.

Personeelsplanning

Aanwezigheid bijhouden in Excel kan een oplossing zijn, maar bij grotere bedrijven kan dit al snel een chaotisch overzicht worden en blijft het gepuzzel met het daadwerkelijk maken van een rooster tijdrovend.

Werktijden.nl biedt een planningssoftware die duidelijk inzicht geeft in de beschikbaarheid van iedere medewerker. Met behulp van onze tool kunnen zowel standaard als flexibele en wisselende roosters eenvoudig worden samengesteld. Verandert de beschikbaarheid van een medewerker of is er sprake van onregelmatige werktijden, vakantiedagen of verlofdagen? Dan is onze tool ook zeer geschikt. De tool van Werktijden.nl houdt namelijk rekening met deze factoren. Hierdoor plan je sneller, gemakkelijker en effectiever een rooster in.

Iedere werknemer haar eigen account

Medewerkers hebben met de app van Werktijden.nl een eigen account waarmee zij eenvoudig aan kunnen geven wanneer zij beschikbaar zijn. Op deze manier hoeft er niet meer per werknemer gevraagd worden naar zijn of haar beschikbaarheid, om het vervolgens nog in te moeten voeren en het te verwerken. Dit wordt namelijk allemaal via de app automatisch geregeld.

Overzichtelijk en altijd waarheidsgetrouw

Daarnaast is het mogelijk om het daadwerkelijke aantal gewerkte uren per medewerker in te zien via Werktijden.nl. Het kan gebeuren dat ingeplande uren niet overeenkomen met de daadwerkelijk gewerkte uren door bijvoorbeeld ziekte of bijzonder verlof. Aan de hand van een inkloksysteem waarmee wij werken, kunnen deze gegevens automatisch in de app worden opgenomen. Welke voordelen en mogelijkheden er nog meer zijn wanneer de app wordt gekoppeld aan een inkloksysteem? Daar vertellen we hier graag meer over.

Eenvoudig ruilen onderling; altijd op de hoogte

Ook is het mogelijk voor de medewerker om diensten te ruilen. Dit kan onderling via de app geregeld worden, waarna de wijzigingen in het rooster automatisch worden doorgevoerd. Openstaande diensten kunnen worden aangemaakt, zodat medewerkers uit eigen initiatief extra diensten kunnen oppakken. Ook kan een medewerker op de hoogte worden gebracht van zijn of haar werktijden door een push notificatie of een sms. Zodra de roosterplanning gereed is, is er de optie om een mail te verzenden naar alle medewerkers.

De aanwezigheidsregistratie is één van de vele mogelijkheden die we bieden in onze planningssoftware. Werktijden.nl beschikt over verschillende functies zoals personeelsplanning, verlofregistratie, urenregistratie en een prikklok. Naast het vereenvoudigen en versnellen van het inzichtelijk maken van een beschikbaarheidsrooster, kunnen we op meerdere gebieden helpen bij het inplannen van medewerkers.

Benieuwd naar hoe onze software jou kan helpen? En hoe alle functies in de praktijk werken? In onze eenvoudige maar uitgebreide tool laten we graag zien hoe makkelijk en snel een personeelsplanning gemaakt kan worden!

Vrijblijvend een kijkje nemen in onze tool?

We laten graag zien dat het inplannen van personeel niet moeilijk hoeft te zijn. Probeer nu 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend onze tool uit…

Neem de tijd om alle functies in onze tool te ontdekken. Twijfel niet om contact op te nemen, we helpen graag met alle vragen.

Probeer Gratis