Ervaringen

Lees een aantal ervaringen die wij hebben ontvangen van onze gebruikers.

"Wat een verademing is Werktijden.nl voor mij."

Ik zag altijd op tegen het klusje de werkroosters te maken. Ook slopen er nog wel eens wat foutjes in de handgeschreven roosters.

Sinds ik werktijden.nl gebruik is er rust en overzicht gekomen wat betreft de werkroosters. Echt een aanrader, zeer gebruiksvriendelijk en bovendien betaalbaar.

Ruud Buijsman, Bruna Stede Broec

"Zelfs de oudere medewerkers vinden het erg prettig om te werken."

Heel makkelijk te gebruiken programma om op een handige en overzichtelijke manier roosters te maken. Tevens kun je zelf, maar ook de medewerkers via een eigen logincode via internet inloggen en dan roosters bekijken, vrij aanvragen etc etc. Tevens kun je ervoor kiezen om bij wijzigingen de medewerkers meteen een sms of een e-mail ter bevestiging te sturen.

Wij werken erg graag met dit programma en onze medewerkers ook.

Marcel de Louw, Intertoys Mierlo

"Werktijden.nl werkt voor ons fantastisch!"

Na jaren aanrommelen met een excel sheet nu alweer twee jaar werkzaam met Werktijden.nl zonder 1 dag van ergernis! Het geeft ons en mijn medewerksters rust en overzicht.

Kyra van der Velde, Sunday's Veenendaal

"Bij vragen over de applicatie krijgen wij heel snel een reactie."

Voorheen gebruikten wij een zelfgemaakt schema, waarbij handmatig de verlofdagen werden bijgehouden. Na de aanschaf van Werktijden.nl is dat voorbij. Alle medewerkers kunnen duidelijk zien wie er op welke dagen verlof heeft. Daarbij verloopt het aanvragen en toekennen heel eenvoudig per e-mail.

Monique Beikes, Shoeby Bussum

"Overzicht houden is nu stukken gemakkelijker!"

Werktijden.nl is niet alleen een opluchting voor alle studenten die werkzaam zijn in ons bedrijf, maar ook voor het management team is het een verlichting. Voorheen werkte we altijd met een whiteboard waarop iedereen zich kon inplannen, maar nu we werktijden.nl gebruiken kan iedere werknemer thuis of onderweg gemakkelijk zijn beschikbaarheid opgeven.

Bart van Diepen, Printenbind.nl

"Roosters maken wordt een leuke klus!"

Na jaren te hebben zitten ploeteren op die vreselijke roosters, gelukkig Werktijden.nl ontdekt. Eindelijk wordt roosters maken een leuke klus, die ik nu graag uitvoer en er ook zo maar klaar mee ben. Ook als er tussentijdse wijzigingen zijn is het makkelijk aan te passen.

Kortom voor ons: Prachtige, makkelijke en betaalbare site! Top!

Martine Meijer, Camping 't Hop

"Voorheen gebruikten wij een zelfgemaakt schema."

Wij werken pas sinds kort met Werktijden.nl en zijn hier zeer tevreden over. Omdat wij een groeiende organisatie zijn met steeds meer (part-time) medewerkers was het nodig om een systeem te hebben waarbij de dagelijkse kantoorbezetting eenvoudig in te zien was. Verder diende het aanvragen en toekennen van verlofdagen verbeterd te worden.

Bij vragen over de applicatie krijgen wij heel snel een reactie.

Remco Schenkhuizen, BSB Assurantiën B.V.

"Werktijden.nl is wat mij betreft een aanrader!"

Wij hebben binnen onze unit bewust gekozen voor de inzet van Werktijden.nl om een aantal redenen. Werktijden.nl helpt ons ten eerste om onze flexibele schil zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren. De applicatie zorgt er voor dat wij snel inzicht kunnen verkrijgen in de beschikbare flexibele workforce per planningsperiode. Vanuit Work Force Management kan vervolgens gemakkelijk worden geschakeld door onze Trafficer en/of Planner. Vooruit plannen wordt een stuk simpeler op deze manier. De web-based applicatie is overzichtelijk, gebruikersvriendelijk ingericht en gemakkelijk (en bijna overal) toegankelijk voor zowel de betrokken medewerkers als de organisatie.

Daarnaast helpt Werktijden.nl ons met de gekoppelde verlofaanvraag en registratiemodule om verlof op een simpele manier vast te leggen en te beheren. Dat doen wij dan ook niet alleen voor onze flexibel in te zetten medewerkers, maar ook voor de medewerkers met een vast dienstverband. Koppel daar de meer dan goede ‘up time’ van het systeem aan, de service en flexibiliteit van de relatiebeheerder op het gebied van systeemaanpassingen en –beheer en je hebt een prima toepassing in huis tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding

Rob Krijgsman, Yarden Uitvaartverzekeringen N.V.

"Werktijden.nl werkt voor ons grandioos!"

Duidelijkheid en overzicht in je werkrooster waar je ook bent. Met onze Primera winkels is dit erg prettig werken.

Jurgen Kok, Primera Kok

"Een hele dikke + is dat ze snel reageren op vragen en verzoeken."

Eind 2016 zijn we voorzichtig gebruik gaan maken van Werktijden.nl ter vervanging van ons prehistorisch excel-bestand. Wij kozen voor Werktijden.nl na een kort maar gedegen onderzoek naar de mogelijkheden voor onze event-based planning. We hebben geen voordeur met vaste openingstijden en bezettingsvraag.

Werktijden.nl reageerde snel en adequaat, vertelde duidelijk hoe wij kunnen omgaan met de events en Grill'nSmoke kon ermee aan de slag. We zien het maken van de planning voor het hoogseizoen met veel plezier tegemoet. Onder meer omdat onze flex-groep nu al vooruitwerkend hun beschikbaarheid kan aangeven.

Antal van Loosbroek, Grill'nSmoke
Probeer nu
14 dagen gratis